Öz Gıda-İş Sendikası Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi İktisadi İşletmesi
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 18UY0352-4/01 Bitkisel Yağ Üretim Operatörü (Seviye 4) | 18UY0352-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği | 19/02/2024 | Aktif |
18UY0352-4/B1 Ham Yağ Rafinasyonu | 19/02/2024 | Aktif | ||
18UY0352-4/B2 Ham Yağ Modifikasyonu | 19/02/2024 | Aktif | ||
18UY0352-4/B3 Margarin Üretimi | 19/02/2024 | Aktif | ||
2 | 17UY0303-4/01 Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Üretim Operatörü (Seviye 4) | 17UY0303-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği | 19/02/2024 | Aktif |
17UY0303-4/B1 Çikolata Hamuru Hazırlama | 19/02/2024 | Aktif | ||
17UY0303-4/B2 Çikolata Hamuru İşleme | 19/02/2024 | Aktif | ||
3 | 17UY0302-4/01 Fırın ve Unlu Mamuller Üretim Operatörü (Seviye 4) | 17UY0302-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği | 19/02/2024 | Aktif |
17UY0302-4/B1 Ekmek ve Benzeri Ürünlerin Üretimi | 19/02/2024 | Aktif | ||
17UY0302-4/B2 Bisküvi ve Benzeri Ürünlerin Üretimi | 19/02/2024 | Aktif | ||
17UY0302-4/B3 Kek ve Benzeri Ürünlerin Üretimi | 19/02/2024 | Aktif | ||
4 | 17UY0304-4/01 Kakao Çekirdeği İşleme Operatörü (Seviye 4) | 17UY0304-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği | 19/02/2024 | Aktif |
17UY0304-4/B1 Kakao Kitlesi (Likör) Elde Etme | 19/02/2024 | Aktif | ||
17UY0304-4/B2 Kakao Kitlesi (Likör) İşleme | 19/02/2024 | Aktif | ||
5 | 17UY0340-4/00 Sebze ve Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4) | 17UY0340-4/A1 Çalışma Süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Kalite, Verimlilik ile Gıda Güvenilirliği | 29/03/2019 | Aktif |
17UY0340-4/A2 Konserve Üretimi | 29/03/2019 | Aktif | ||
6 | 17UY0341-4/00 Sos Üretim Operatörü (Seviye 4) | 17UY0341-4/A1 Çalışma Süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği | 29/03/2019 | Aktif |
17UY0341-4/A2 Sos Üretimi | 29/03/2019 | Aktif |