• Kayıt

Öz Gıda-İş Sendikası Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi İktisadi İşletmesi

Ulusal Yeterlilik:

# Ulusal Yeterlilik Ulusal Yeterlilik Birimi Yetki Tarihi Durum
118UY0352-4/01 Bitkisel Yağ Üretim Operatörü (Seviye 4) 18UY0352-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği19/02/2024
Aktif
18UY0352-4/B1 Ham Yağ Rafinasyonu19/02/2024
Aktif
18UY0352-4/B2 Ham Yağ Modifikasyonu19/02/2024
Aktif
18UY0352-4/B3 Margarin Üretimi19/02/2024
Aktif
217UY0303-4/01 Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Üretim Operatörü (Seviye 4) 17UY0303-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği19/02/2024
Aktif
17UY0303-4/B1 Çikolata Hamuru Hazırlama19/02/2024
Aktif
17UY0303-4/B2 Çikolata Hamuru İşleme19/02/2024
Aktif
317UY0302-4/01 Fırın ve Unlu Mamuller Üretim Operatörü (Seviye 4) 17UY0302-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği19/02/2024
Aktif
17UY0302-4/B1 Ekmek ve Benzeri Ürünlerin Üretimi19/02/2024
Aktif
17UY0302-4/B2 Bisküvi ve Benzeri Ürünlerin Üretimi19/02/2024
Aktif
17UY0302-4/B3 Kek ve Benzeri Ürünlerin Üretimi19/02/2024
Aktif
417UY0304-4/01 Kakao Çekirdeği İşleme Operatörü (Seviye 4) 17UY0304-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği19/02/2024
Aktif
17UY0304-4/B1 Kakao Kitlesi (Likör) Elde Etme19/02/2024
Aktif
17UY0304-4/B2 Kakao Kitlesi (Likör) İşleme19/02/2024
Aktif
517UY0340-4/00 Sebze ve Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4) 17UY0340-4/A1 Çalışma Süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Kalite, Verimlilik ile Gıda Güvenilirliği29/03/2019
Aktif
17UY0340-4/A2 Konserve Üretimi29/03/2019
Aktif
617UY0341-4/00 Sos Üretim Operatörü (Seviye 4) 17UY0341-4/A1 Çalışma Süreçlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenilirliği29/03/2019
Aktif
17UY0341-4/A2 Sos Üretimi29/03/2019
Aktif

S5 Box



18.216.230.107

edevlet_logo

Kayıt