Kapadokya Üniversitesi Personel Belgelendirme Merkezi
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 13UY0182-4/01 Aşçı (Seviye 4) | 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | 08/09/2021 | Aktif |
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama | 08/09/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama | 08/09/2021 | Aktif | ||
2 | 12UY0048-3/01 Duvarcı (Seviye 3) | 12UY0048-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı |
12UY0048-3/B1 Genel Duvarcılık İşlemleri | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı | ||
12UY0048-3/B3 Taş Duvar Yapımı | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı | ||
3 | 13UY0120-5/00 Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon Elemanı (Seviye 5) | 13UY0120-5/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre-Kalite ve Mesleki Gelişim Faaliyetleri | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı |
13UY0120-5/A2 Genel Koruma Kavramları | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı | ||
13UY0120-5/B1 Kâgir Eser Koruma ve Restorasyonu | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı | ||
13UY0120-5/B2 Ahşap Eser Koruma ve Restorasyonu | 08/09/2021 | Kısmen Kaldırıldı |