MYK Portal

  • Kayıt

Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi

Ulusal Yeterlilik:

# Ulusal Yeterlilik Ulusal Yeterlilik Birimi Yetki Tarihi Durum
113UY0182-4/02 Aşçı (Seviye 4) 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Gıda Güvenliği ve Çevre Koruma20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A2 Mutfak Ekipmanları, İş Organizasyonu Ve Kalite20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A3 Kemik/Et/Sebze Suyu ve Çorba Pişirme20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A4 Yumurta Pişirme Teknikleri, Soslar ve Salata Hazırlama20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A5 Et ve Balık Yemekleri Pişirme20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A6 Kuru Baklagil, Tahıl, Sebze Yemekleri ve Garnitür Hazırlama20/06/2025
Aktif
13UY0182-4/A7 Temel Tatlıları Hazırlama20/06/2025
Aktif
215UY0216-4/01 Barista (Kahve Bar Görevlisi) (Seviye 4) 15UY0216-4/A1 İSG Faaliyetleri, Çevre Koruma Mevzuatı, Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetimi06/09/2024
Aktif
15UY0216-4/A2 İş Organizasyonu ve Servis Öncesi İşlemler06/09/2024
Aktif
15UY0216-4/A3 Servis İşlemleri06/09/2024
Aktif
15UY0216-4/A4 Gün/Vardiya Sonu İşlemleri06/09/2024
Aktif
313UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı15/02/2021
Aktif

S5 Box



216.73.217.7

edevlet_logo

Kayıt