Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 13UY0182-4/01 Aşçı (Seviye 4) | 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | 15/02/2021 | Aktif |
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama | 15/02/2021 | Aktif | ||
2 | 15UY0216-4/00 Kahve Bar Görevlisi (Barista) (Seviye 4) | 15UY0216-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma | 15/02/2021 | Aktif |
15UY0216-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri | 15/02/2021 | Aktif | ||
15UY0216-4/A3 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 15/02/2021 | Aktif | ||
15UY0216-4/A4 Servis Öncesi İşlemler | 15/02/2021 | Aktif | ||
15UY0216-4/A5 Servis İşlemleri | 15/02/2021 | Aktif | ||
15UY0216-4/A6 İçecek ve Yiyecek Servisi | 15/02/2021 | Aktif | ||
15UY0216-4/A7 Gün/Vardiya Sonu ve Periyodik İşlemler | 15/02/2021 | Aktif | ||
3 | 13UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) | 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | 15/02/2021 | Aktif |
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı | 15/02/2021 | Aktif |