• Kayıt

Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi

Ulusal Yeterlilik:

# Ulusal Yeterlilik Ulusal Yeterlilik Birimi Yetki Tarihi Durum
113UY0182-4/01 Aşçı (Seviye 4) 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama15/02/2021
Aktif
213UY0181-3/00 Dönerci (Seviye 3) 13UY0181-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0181-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0181-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0181-3/A4 Et İşleme ve Garnitür Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0181-3/A5 Döner Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0181-3/A6 Döner Pişirme ve Servise Sunma15/02/2021
Aktif
315UY0216-4/00 Kahve Bar Görevlisi (Barista) (Seviye 4) 15UY0216-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A3 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A4 Servis Öncesi İşlemler15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A5 Servis İşlemleri15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A6 İçecek ve Yiyecek Servisi15/02/2021
Aktif
15UY0216-4/A7 Gün/Vardiya Sonu ve Periyodik İşlemler15/02/2021
Aktif
413UY0180-3/00 Kebapçı (Seviye 3) 13UY0180-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0180-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0180-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0180-3/A4 Et İşleme ve Garnitür Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0180-3/A5 Kebap ve Köfte Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0180-3/A6 Kebap, Köfte Pişirme ve Servise Sunma15/02/2021
Aktif
513UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu15/02/2021
Aktif
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı15/02/2021
Aktif
613UY0179-3/00 Pideci (Seviye 3) 13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A4 Fırını Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve Şekillendirme15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür Hazırlama15/02/2021
Aktif
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise Sunma15/02/2021
Aktif

S5 Box



3.236.51.151

Kayıt