
Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 13UY0182-4/02 Aşçı (Seviye 4) | 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Gıda Güvenliği ve Çevre Koruma | 20/06/2025 | Aktif |
13UY0182-4/A2 Mutfak Ekipmanları, İş Organizasyonu Ve Kalite | 20/06/2025 | Aktif | ||
13UY0182-4/A3 Kemik/Et/Sebze Suyu ve Çorba Pişirme | 20/06/2025 | Aktif | ||
13UY0182-4/A4 Yumurta Pişirme Teknikleri, Soslar ve Salata Hazırlama | 20/06/2025 | Aktif | ||
13UY0182-4/A5 Et ve Balık Yemekleri Pişirme | 20/06/2025 | Aktif | ||
13UY0182-4/A6 Kuru Baklagil, Tahıl, Sebze Yemekleri ve Garnitür Hazırlama | 20/06/2025 | Aktif | ||
13UY0182-4/A7 Temel Tatlıları Hazırlama | 20/06/2025 | Aktif | ||
2 | 15UY0216-4/01 Barista (Kahve Bar Görevlisi) (Seviye 4) | 15UY0216-4/A1 İSG Faaliyetleri, Çevre Koruma Mevzuatı, Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetimi | 06/09/2024 | Aktif |
15UY0216-4/A2 İş Organizasyonu ve Servis Öncesi İşlemler | 06/09/2024 | Aktif | ||
15UY0216-4/A3 Servis İşlemleri | 06/09/2024 | Aktif | ||
15UY0216-4/A4 Gün/Vardiya Sonu İşlemleri | 06/09/2024 | Aktif | ||
3 | 13UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) | 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | 15/02/2021 | Aktif |
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu | 15/02/2021 | Aktif | ||
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı | 15/02/2021 | Aktif |