• Kayıt

Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Eğitim Danışmanlık Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Hizmetleri İktisadi İşletmesi

Ulusal Yeterlilik:

# Ulusal Yeterlilik Ulusal Yeterlilik Birimi Yetki Tarihi Durum
113UY0182-4/01 Aşçı (Seviye 4) 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama15/01/2024
Aktif
213UY0181-3/01 Dönerci (Seviye 3) 13UY0181-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu, Et İşleme ve Pişirme15/01/2024
Aktif
13UY0181-3/A2 Dönerin Hazırlaması ve Üretimi15/01/2024
Aktif
313UY0180-3/01 Kebapçı (Seviye 3) 13UY0180-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenliği15/01/2024
Aktif
13UY0180-3/A2 Kebap Hazırlama, Pişirme ve Servise Sunma 15/01/2024
Aktif
413UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu15/01/2024
Aktif
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı15/01/2024
Aktif
513UY0179-3/00 Pideci (Seviye 3) 13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A4 Fırını Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve Şekillendirme15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür Hazırlama15/01/2024
Aktif
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise Sunma15/01/2024
Aktif

S5 Box



18.97.9.170

edevlet_logo

Kayıt