GUTMEB Gaziantep Uluslararası Turizm, Konaklama ve Mutfak Sanatları Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi A.Ş.
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 12UY0099-2/02 Genel Alan Görevlisi (Seviye 2) | 12UY0099-2/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma Yöntemleri ve İş Organizasyonu | 27/01/2023 | Aktif |
12UY0099-2/A2 Genel Alan Temizleme ve Düzenleme | 27/01/2023 | Aktif | ||
12UY0099-2/A3 Periyodik Temizlik | 27/01/2023 | Aktif | ||
12UY0099-2/A4 Gün Sonu (Vardiya Sonu) İşlemleri | 27/01/2023 | Aktif | ||
2 | 13UY0180-3/01 Kebapçı (Seviye 3) | 13UY0180-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenliği | 27/01/2023 | Aktif |
13UY0180-3/A2 Kebap Hazırlama, Pişirme ve Servise Sunma | 27/01/2023 | Aktif | ||
3 | 13UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) | 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | 27/01/2023 | Aktif |
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı | 27/01/2023 | Aktif | ||
4 | 13UY0179-3/00 Pideci (Seviye 3) | 13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | 27/01/2023 | Aktif |
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0179-3/A4 Fırını Hazırlama | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve Şekillendirme | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür Hazırlama | 27/01/2023 | Aktif | ||
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise Sunma | 27/01/2023 | Aktif |