• Kayıt

GUTMEB Gaziantep Uluslararası Turizm, Konaklama ve Mutfak Sanatları Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi A.Ş.

Ulusal Yeterlilik:

# Ulusal Yeterlilik Ulusal Yeterlilik Birimi Yetki Tarihi Durum
112UY0099-2/02 Genel Alan Görevlisi (Seviye 2) 12UY0099-2/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma Yöntemleri ve İş Organizasyonu27/01/2023
Aktif
12UY0099-2/A2 Genel Alan Temizleme ve Düzenleme27/01/2023
Aktif
12UY0099-2/A3 Periyodik Temizlik27/01/2023
Aktif
12UY0099-2/A4 Gün Sonu (Vardiya Sonu) İşlemleri27/01/2023
Aktif
213UY0180-3/01 Kebapçı (Seviye 3) 13UY0180-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenliği27/01/2023
Aktif
13UY0180-3/A2 Kebap Hazırlama, Pişirme ve Servise Sunma 27/01/2023
Aktif
313UY0183-4/00 Pastacı (Seviye 4) 13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu27/01/2023
Aktif
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı27/01/2023
Aktif
413UY0179-3/00 Pideci (Seviye 3) 13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A4 Fırını Hazırlama27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve Şekillendirme27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür Hazırlama27/01/2023
Aktif
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise Sunma27/01/2023
Aktif

S5 Box



3.141.199.243

edevlet_logo

Kayıt