Antalya Tic ve San Odası Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı İktisadi İşletmesi Mesleki Sınav ve Sertf. Mer.
Ulusal Yeterlilik:
# | Ulusal Yeterlilik | Ulusal Yeterlilik Birimi | Yetki Tarihi | Durum |
---|---|---|---|---|
1 | 13UY0182-4/01 Aşçı (Seviye 4) | 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | 12/04/2018 | Aktif |
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama | 12/04/2018 | Aktif | ||
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama | 12/04/2018 | Aktif | ||
2 | 12UY0093-2/01 Servis Görevlisi (Seviye 2) | 12UY0093-2/A1 İş Sağlığı, Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | 19/12/2014 | Aktif |
12UY0093-2/A2 İş Organizasyonu | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-2/A3 Servis Öncesi İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-2/A4 Servis İşlemleri | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-2/A5 Gün/Vardiya Sonu İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-2/A6 Periyodik İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-2/A7 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | 19/12/2014 | Aktif | ||
3 | 12UY0093-3/01 Servis Görevlisi (Seviye 3) | 12UY0093-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | 19/12/2014 | Aktif |
12UY0093-3/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A3 İş Organizasyonu | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A4 Servis Öncesi İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A5 Servis İşlemleri | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A6 Sıcak İçecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A7 Soğuk İçecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A8 Yiyecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A9 Servis Sonrası ve Gün/Vardiya Sonu İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A10 Periyodik İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-3/A11 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | 19/12/2014 | Aktif | ||
4 | 12UY0093-4/01 Servis Görevlisi (Seviye 4) | 12UY0093-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | 19/12/2014 | Aktif |
12UY0093-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A3 İş Organizasyonu | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A4 Servis Öncesi İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A5 Servis İşlemleri | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A6 Sıcak İçecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A7 Soğuk İçecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A8 Yiyecek Servisi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A9 Servis Sonrası ve Gün/Vardiya Sonu İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A10 Periyodik İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0093-4/A11 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | 19/12/2014 | Aktif | ||
5 | 12UY0095-5/01 Servis Yöneticisi (Seviye 5) | 12UY0095-5/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | 19/12/2014 | Aktif |
12UY0095-5/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0095-5/A3 İş Organizasyonu | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0095-5/A4 Operasyon Yönetimi ve Denetimi | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0095-5/A5 Operasyon Sonrası İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0095-5/A6 Periyodik İşlemler | 19/12/2014 | Aktif | ||
12UY0095-5/A7 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | 19/12/2014 | Aktif |