MYK Portal

  • Kayıt
Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi
13UY0182-4/01 Aşçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti (KDV Hariç) Birim Ücreti (KDV Hariç)
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre KorumaT1
.00
.00
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
13UY0182-4/A4 Temel MalzemelerT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A5 Çorba HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta PişirmeT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini HazırlamaP1
.00
.00
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları HazırlamaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli (KDV Hariç):
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti (KDV Hariç):
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti (KDV Dahil):
.00
13UY0182-4/02 Aşçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti (KDV Hariç) Birim Ücreti (KDV Hariç)
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Gıda Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
13UY0182-4/A2 Mutfak Ekipmanları, İş Organizasyonu Ve KaliteT1
.00
.00
13UY0182-4/A3 Kemik/Et/Sebze Suyu ve Çorba PişirmeT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A4 Yumurta Pişirme Teknikleri, Soslar ve Salata HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A5 Et ve Balık Yemekleri PişirmeT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A6 Kuru Baklagil, Tahıl, Sebze Yemekleri ve Garnitür HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A7 Temel Tatlıları HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli (KDV Hariç):
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti (KDV Hariç):
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti (KDV Dahil):
.00
15UY0216-4/01 Barista (Kahve Bar Görevlisi)
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti (KDV Hariç) Birim Ücreti (KDV Hariç)
15UY0216-4/A1 İSG Faaliyetleri, Çevre Koruma Mevzuatı, Gıda Güvenliği ve Kalite YönetimiT1
.00
.00
15UY0216-4/A2 İş Organizasyonu ve Servis Öncesi İşlemlerT1
.00
.00
P1
.00
15UY0216-4/A3 Servis İşlemleriP1
.00
.00
15UY0216-4/A4 Gün/Vardiya Sonu İşlemleriP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli (KDV Hariç):
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti (KDV Hariç):
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti (KDV Dahil):
.00
15UY0216-4/00 Kahve Bar Görevlisi (Barista)
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti (KDV Hariç) Birim Ücreti (KDV Hariç)
15UY0216-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre KorumaT1
.00
.00
15UY0216-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim SistemleriT1
.00
.00
15UY0216-4/A3 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
15UY0216-4/A4 Servis Öncesi İşlemlerP1
.00
.00
15UY0216-4/A5 Servis İşlemleriP1
.00
.00
15UY0216-4/A6 İçecek ve Yiyecek ServisiT1
.00
.00
P1
.00
15UY0216-4/A7 Gün/Vardiya Sonu ve Periyodik İşlemlerP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli (KDV Hariç):
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti (KDV Hariç):
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti (KDV Dahil):
.00
13UY0183-4/00 Pastacı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti (KDV Hariç) Birim Ücreti (KDV Hariç)
13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma YapımıP1
.00
.00
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve SunumuP1
.00
.00
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin YapımıP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli (KDV Hariç):
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti (KDV Hariç):
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti (KDV Dahil):
.00

S5 Box



216.73.217.7

edevlet_logo

Kayıt