• Kayıt
Chef Ali Eğitim Gıda Turizm Mesleki Belgelendirme İnşaat Fotoğrafçılık Ticaret Anonim Şirketi
13UY0182-4/01 Aşçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre KorumaT1
.00
.00
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
13UY0182-4/A4 Temel MalzemelerT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A5 Çorba HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta PişirmeT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini HazırlamaP1
.00
.00
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları HazırlamaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0181-3/00 Dönerci
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0181-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0181-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
13UY0181-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0181-3/A4 Et İşleme ve Garnitür HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0181-3/A5 Döner HazırlamaP1
.00
.00
13UY0181-3/A6 Döner Pişirme ve Servise SunmaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
15UY0216-4/00 Kahve Bar Görevlisi (Barista)
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
15UY0216-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre KorumaT1
.00
.00
15UY0216-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim SistemleriT1
.00
.00
15UY0216-4/A3 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
15UY0216-4/A4 Servis Öncesi İşlemlerP1
.00
.00
15UY0216-4/A5 Servis İşlemleriP1
.00
.00
15UY0216-4/A6 İçecek ve Yiyecek ServisiT1
.00
.00
P1
.00
15UY0216-4/A7 Gün/Vardiya Sonu ve Periyodik İşlemlerP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0180-3/00 Kebapçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0180-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0180-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
13UY0180-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0180-3/A4 Et İşleme ve Garnitür HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0180-3/A5 Kebap ve Köfte HazırlamaP1
.00
.00
13UY0180-3/A6 Kebap, Köfte Pişirme ve Servise SunmaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0183-4/00 Pastacı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma YapımıP1
.00
.00
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve SunumuP1
.00
.00
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin YapımıP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0179-3/00 Pideci
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A4 Fırını HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve ŞekillendirmeP1
.00
.00
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür HazırlamaP1
.00
.00
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise SunmaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00

S5 Box



3.236.51.151

Kayıt