Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Eğitim Danışmanlık Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Hizmetleri İktisadi İşletmesi
13UY0182-4/01 Aşçı
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0181-3/01 Dönerci
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0181-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu, Et İşleme ve Pişirme | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0181-3/A2 Dönerin Hazırlaması ve Üretimi | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0180-3/01 Kebapçı
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0180-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda Güvenliği | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0180-3/A2 Kebap Hazırlama, Pişirme ve Servise Sunma | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0183-4/00 Pastacı
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve Sunumu | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma Yapımı | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve Sunumu | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve Sunumu | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin Yapımı | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0179-3/00 Pideci
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0179-3/A4 Fırını Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve Şekillendirme | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise Sunma | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00