• Kayıt
Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Eğitim Danışmanlık Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Hizmetleri İktisadi İşletmesi
13UY0182-4/01 Aşçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre KorumaT1
.00
.00
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
13UY0182-4/A4 Temel MalzemelerT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A5 Çorba HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta PişirmeT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini HazırlamaP1
.00
.00
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları HazırlamaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0181-3/01 Dönerci
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0181-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu, Et İşleme ve PişirmeT1
.00
.00
13UY0181-3/A2 Dönerin Hazırlaması ve ÜretimiP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0180-3/01 Kebapçı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0180-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre Koruma, İş Organizasyonu ve Gıda GüvenliğiT1
.00
.00
13UY0180-3/A2 Kebap Hazırlama, Pişirme ve Servise Sunma P1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0183-4/00 Pastacı
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0183-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B1 Hamur Çeşitleri, Tatlı/Tuzlu Hamur Ürünleri Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B2 Sütlü, Çikolatalı Tatlı Yapımı ve Sunumu, Dondurma YapımıP1
.00
.00
13UY0183-4/B3 Sos Yapımı, Meyveli, Tahıllı Tatlı Yapımı ve SunumuT1
.00
.00
P1
.00
13UY0183-4/B4 Yaş Pasta Yapımı ve SunumuP1
.00
.00
13UY0183-4/B5 Baklava ve Çeşitlerinin YapımıP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
13UY0179-3/00 Pideci
Birim Sınav Türü Sınav Türü Ücreti Birim Ücreti
13UY0179-3/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre KorumaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki GelişimT1
.00
.00
13UY0179-3/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve KaliteT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A4 Fırını HazırlamaT1
.00
.00
P1
.00
13UY0179-3/A5 Hamuru Hazırlama ve ŞekillendirmeP1
.00
.00
13UY0179-3/A6 Pide İçi ve Garnitür HazırlamaP1
.00
.00
13UY0179-3/A7 Pide Pişirme ve Servise SunmaP1
.00
.00
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00

S5 Box



18.97.9.170

edevlet_logo

Kayıt