Antalya Tic ve San Odası Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı İktisadi İşletmesi Mesleki Sınav ve Sertf. Mer.
13UY0182-4/01 Aşçı
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
13UY0182-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre Koruma | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite | T1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A5 Çorba Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A6 Sos(lar), Meze(ler), Salata(lar) Hazırlama ve Yumurta Pişirme | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A7 Et ve Su Ürünü Yemekleri Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A8 Sebze, Kuru Baklagil Yemekleri ve Sebze Garnitürleri Hazırlama | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
13UY0182-4/A9 Hamur İşleri, Pilav ve Makarna Çeşitlerini Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
13UY0182-4/A10 Temel Tatlıları Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
12UY0094-4/01 Bar Görevlisi
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
12UY0094-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A3 İş Organizasyonu | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A4 Servis Öncesi İşlemler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0094-4/A5 Servis İşlemleri | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A6 Sıcak İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A7 Soğuk İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A8 Kokteyl Hazırlama | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A9 Gün/Vardiya Sonu İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A10 Periyodik İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0094-4/A11 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | T1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
15UY0216-4/00 Kahve Bar Görevlisi (Barista)
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
15UY0216-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma | T1 |
.00
|
.00
|
15UY0216-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemleri | T1 |
.00
|
.00
|
15UY0216-4/A3 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
15UY0216-4/A4 Servis Öncesi İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
15UY0216-4/A5 Servis İşlemleri | P1 |
.00
|
.00
|
15UY0216-4/A6 İçecek ve Yiyecek Servisi | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
15UY0216-4/A7 Gün/Vardiya Sonu ve Periyodik İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
12UY0093-2/01 Servis Görevlisi
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
12UY0093-2/A1 İş Sağlığı, Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | T1 |
.00
|
.00
|
T2 |
.00
| ||
12UY0093-2/A2 İş Organizasyonu | T1 |
.00
|
.00
|
T2 |
.00
| ||
P1 |
.00
| ||
12UY0093-2/A3 Servis Öncesi İşlemler | T1 |
.00
|
.00
|
T2 |
.00
| ||
P1 |
.00
| ||
12UY0093-2/A4 Servis İşlemleri | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-2/A5 Gün/Vardiya Sonu İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-2/A6 Periyodik İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-2/A7 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | T1 |
.00
|
.00
|
T2 |
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
12UY0093-3/01 Servis Görevlisi
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
12UY0093-3/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A3 İş Organizasyonu | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0093-3/A4 Servis Öncesi İşlemler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0093-3/A5 Servis İşlemleri | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A6 Sıcak İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A7 Soğuk İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A8 Yiyecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A9 Servis Sonrası ve Gün/Vardiya Sonu İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A10 Periyodik İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-3/A11 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | T1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
12UY0093-4/01 Servis Görevlisi
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
12UY0093-4/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A3 İş Organizasyonu | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A4 Servis Öncesi İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A5 Servis İşlemleri | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A6 Sıcak İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A7 Soğuk İçecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A8 Yiyecek Servisi | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A9 Servis Sonrası ve Gün/Vardiya Sonu İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A10 Periyodik İşlemler | P1 |
.00
|
.00
|
12UY0093-4/A11 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | T1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00
12UY0095-5/01 Servis Yöneticisi
Birim | Sınav Türü | Sınav Türü Ücreti | Birim Ücreti |
---|---|---|---|
12UY0095-5/A1 İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri ve Çevre Koruma Mevzuatı | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0095-5/A2 Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi | T1 |
.00
|
.00
|
12UY0095-5/A3 İş Organizasyonu | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0095-5/A4 Operasyon Yönetimi ve Denetimi | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0095-5/A5 Operasyon Sonrası İşlemler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0095-5/A6 Periyodik İşlemler | T1 |
.00
|
.00
|
P1 |
.00
| ||
12UY0095-5/A7 Mesleki Gelişime İlişkin Faaliyetler | T1 |
.00
|
.00
|
Yeterlilik için minimum ücret bedeli:
.00
Sınavlı belge yenileme minimum ücreti:
.00
Sınavsız kanıt ile belge yenileme ücreti:
.00